Menu
Gildia Pióra na Patronite

Różnica Metrów.

Biegłem dziś
na Pociąg Miłości

Tak szybko odjechał...

Schodami w dół
- tam Przystanek Samotności
nie obejrzałem się na stukot
zagłuszony wagonem złości

Stałem dziś
na Przystanku Miłości

Próżne czekanie.

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Gaia

    17 December 2013, 08:55

    Ani pociąg ani przystanek
    ani też bieg
    bardziej pachnie narzekaniem

    A miłość czuła jest
    :)

  • scorpion

    17 December 2013, 05:13

    Mi też nie pasuje :) To jedno słowo właśnie. Ale jest, bo pod złością kryje się inna złość, niż normalnie znana i... Nie znalazłem innego.

    I to nadałoby się na Tytuł, Połamane Kwiaty.

  • Ile.Znasz.Sposobow.Zabijania.

    17 December 2013, 01:20

    ...róża wiatrów...
    Pozdrawiam

  • 17 December 2013, 00:10

    słyszę w głowie Twój zawód.

    wagon złości. hmm? nie pasuje mi tu to, ale całościowo podoba mi się

  • Naja

    16 December 2013, 23:11

    Ładna kompozycja :-)