Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielce powiązani

Srebrny krążku, co tkwisz w zawisie
Ułatwiasz mi moje niespokojne życie
Od wiek wieków, byłeś czymś wyjątkowym
Dla ludzi i zwierząt, dobrym i surowym
Jesteś i niech tak będzie
Bo bez ciebie by niebyło
Prawie wszystkiego na świecie
Nic nikomu by się nie przyśniło
I ty śnie
Wielki
Któryś zamykasz powieki
Coś połączony z nim wielce
Czyścisz umysł i sklejasz serce
Serca bólem rozdarte
Poskramiasz czas
Czas, który pędzi w zaparte
Ratujesz po prostu Nas
No i ty Najlepsza zołzo
Znana pod pseudonimem
Potocznie zwana Miłością
Zawiodłem się i nie miliłem
Zabijasz Nas wskrzeszając z martwych
Nie masz za nic wrogów i przyjaciół swych
Masz takową siłę
Że niszczy to, co dobre
Ładne, słodkie i miłe
A kolorowe staje się brudnoszare
I odwracasz to raz za razem
Życia wizerunku odciskasz się obrazem
https://www.youtube.com/watch?v=5F1tok1oF_w

66 738 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!