Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jej duch....

Srebrne krople na otwartym niebie
świt który budzi ogród,
pnącza wiszące na słupach i ścianach
zbierają światło nad wodą .
Płomień przesuwa ją powoli
szepcząc namiętne słowa
posągi chwalą piękno jej,
kwitną kwiaty wokół jej marmurowych piersi.
http://www.youtube.com/watch?v=qaPaQTF0mKI

4856 wyświetleń
159 tekstów
5 obserwujących
  • Uriel

    9 May 2015, 17:59

    ;) dzięki:)))

  • Uriel

    9 May 2015, 17:53

    Coś z tej innej strony mego ja;)