Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żyletka

Srebrna żyletka na skórze,
Pomaga rozwiązać problemy.
Bo choć gonimy za miłością,
Tak naprawdę jej nie chcemy.
Srebrne lekarstwo pomaga,
Choć nikt nie zrozumie,
Tak rozwiązuje problemy.
Inaczej nie umiem…

1965 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Julka10219

    21 September 2012, 21:04

    Wiem, że cięcie się nie jest najlepszym rozwiązaniem ale... cóż. Dziękuję Wam. PraJaszczurze świetny wiersz :D

  • 21 September 2012, 17:13

    gdy czytam takie teksty
    ogarnia mnie smutek
    taki głęboki, bez dna
    młodość tak niewiele życie zna
    tak zachłannie wszystko chce
    z pogardą patrzy w oczy Pani Śmierć
    miłość przyjdzie kiedy zechce
    a wtedy zapragniesz żyć
    wzniecisz ogień krzykiem
    chcę żyć jeszcze i jeszcze