Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burta Wspomnień.

Spytaj jak to jest
bać się szczęścia

Opierając się o burtę wspomnień
dotyka mnie fala goryczy
i zamrugnie do mnie słońce
chłodząc zimne ognisko złości
które przygaśnie
ciepłem żalu promieni
że to już było

a wiatr nie da o sobie zapomnieć
bo wiatr to życie
przenika wszystkie serca
i poniesie nawet te w drobny mak rozbite
lecz nie wiadomo dokąd

Spytaj jak to jest
bać się szczęścia
a opowiem ci
jak boli samotność

http://www.youtube.com/watch?v=guJ25FxCwmY

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • No_One_

    29 August 2014, 01:36

    Rzeczywiście, końcówka najlepsza.
    Zachodzi pod skórę ;)

    Pozdrawiam.
    Dobrej nocy

  • Kamil Borkowski

    29 August 2014, 01:25

    ;) spoko, żartuje jak zwykle

    ahoj, wilku morski

  • scorpion

    29 August 2014, 01:12

    Fatalisto przeklęty! Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. I jednym jesteś Ty!

  • Kamil Borkowski

    29 August 2014, 01:07

    nie ma problemu, mnie nie pomoże już nic ;)

  • scorpion

    29 August 2014, 01:06

    Ach w takim razie to ten wiersz raczej nie pomoże :]

  • Kamil Borkowski

    29 August 2014, 00:59

    byłem zajęty depresja i nerwica :D

  • scorpion

    29 August 2014, 00:58

    I mi się nie wszystkie podobają i w wielu muszę się grubo zastanowić, o co mi właściwie chodziło, jak je pisałem... ;] Ale napisałem je i zostaną. Trzeba być konsekwentnym, co nie? :)

  • scorpion

    29 August 2014, 00:57

    Oszy wy! Co to za spóźnialscy czytelnicy, hę?!

  • ArigatoSun~

    29 August 2014, 00:57

    Tak, nie wszystkie mi się podobały, przyznaję :)
    Czytam co piszesz, bez słowa, bo moje byłyby zbyt marne :)

  • Kamil Borkowski

    29 August 2014, 00:54

    pan pięknie napisał