Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łeb jak sklep

Sprzedam mózg mało używany
Niedużo książek ma przeczytanych
Pusty mózg, bez wyrazu, wręcz biały
Mózg z pierwszej ręki, trochę stuknięty
Czasami rozbawiony, smutny i zamknięty
Mózg z niskiej półki, obok regału politycznego
Proszę kupować można z nim zrobić coś wspaniałego

https://www.youtube.com/watch?v=b8CxMv8ouHc

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    23 January 2017, 19:42

    Dzięki. Kto da więcej?

  • Renika

    23 January 2017, 18:33

    Super! Kupuję...:)