Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pająk w swojej sieci

Spragniony pochlebstw liczył siniaki
nic za darmo, za jego kopniaki
lżył i pluł, pyszny i zarozumialstwem obrażał
mucha to czy pająk samotny w sieci ?
nie, to człowiek cham tak się obnażał

18 711 wyświetleń
138 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!