Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spragnieni

Spragnieni po latach smaku swych ust,
Zaprowadzeni w kąt pod miłości spust.
Nie wiedząc gdzie i dokąd, byleby razem,
Pod słońce i księżyc. Uskrzydlone anioły.
Spokojni, nie ściagając się z czasem,
Szli, bez wszelkich chwil osamotnionych.
Gdy stanąc na moście, gdzie nie moc iść dalej,
Rozsypać się w pył, połączyć się w jedność.
Odkryć dopiero, jak razem jest wspaniale,
I wykorzystać wszystko, nim zjawi się ciemność...
I nas zabierze...

15 090 wyświetleń
243 teksty
3 obserwujących
  • 1 March 2015, 20:37

    Tekst CUDOWNY!!!