Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zepsuty organ.

Spowiadam się w Ciebie.
Zaglądam w pomiędzy żebra.
Zlizuję zgniliznę ran.
Wdzieram się i smakuję mięso.
Jeszcze zostało na tyle,
By kochać.

1384 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
  • iluzjanago

    11 May 2016, 18:32

    Prawdziwy akcent.
    Pozdrawiam również.

  • 11 May 2016, 17:23

    dość mroczny, ale jest w nim optymistyczny akcent,pozdrawiam!