Menu
Gildia Pióra na Patronite

ŻegnaniePoNie

Spotykam Cię
w życiu
tysiąc wierszy później...
Innego (jak nie Ty)...
Nie, wcale przypadkiem...
Czekałam na tę chwilę
piśNIEmienna...
Już wszystko zostało
stworzone jakoś inaczej (niż w
marzeniach).
Boli,
Szkoda...
Zakazanyś TERAZ owoc...
Co dodać ?
Mową pocałunku
powiem smutne
- Za późno... ( krzyk rozdziera, pytam
CZEMU ?!)
Spojrzenie doda spokojne
-...Stało się ( ziemia zadrży w
posadach... MÓJ KONIEC - brak
sennych nocy - POCZĄTEK )
Łza
szepnie coś o NICOŚCI pojutrza...
Cisza między Nami ( już prawie bez
Ciebie jestem - BRAK
POWIETRZA !!! - Pomocy )
Odejście
( Protest duszy - biegnij za Nim !
Nie wolno ?! Co Ty bredzisz ? JAK TO NIE WOLNO ?! )
Tak być
ma, musi
NIE !!!
Amen...

6395 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący