Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyle Ciebie mam...

Spotkania na schodach
Dwuminutowe
Zachłanne, namiętne, chwilowe
Tyle Ciebie mam, aż tyle
Nieskromne zakusy, powabne zabawy
Męskość zasklepia mi oczy
I nie chcę przejść obojętnie
Odejść bez przytulania
Wtulenia Twojego zapachu w pośpiechu
Skradnięcia błękitnej głębi spojrzenia
Kochania Ciebie i o Tobie śnienia...

3686 wyświetleń
29 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!