Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie

Spotkałam Go dziś na ulicy przypadkiem,
spojrzeliśmy na siebie ukradkiem -
niby nieznajomych sobie ludzi para
Nie powiedział do mnie nic,
więc ja też milczałam
Choć smutno się zrobiło mi
i potem w samotności płakałam
Od tej chwili inną osobą się stałam
Nie naiwną już - lecz mądrą
Nowy cel w życiu sobie obrałam
I choć tak mocno Go kochałam
i dbać o to uczucie bardzo się starałam
A On odrzucił mnie tak łatwo
bez słów wyjaśnienia kilku,
Nie poddałam się
walczę i z tego upadku z pewnością podniosę się
Bo dziś jestem pewna,
dziś już wiem,
że do szczęścia Kochany
wcale nie potrzebują Cię!

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!