Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spotkałam Cię

Spotkałam Cię jesiennego dnia.
Kiedy liście mrugały od kropel.
Wtedy Cię spotkałam.
Zapach deszczu niósł moje myśli daleko.
Nie potrafiłam ich złapać.
Wtulona w Ciepło Twoich ramion, prosiłam o więcej.
Chciałam by czas zatrzymał się dla nas.
Pamiętam
Tak, pamiętam
Że on ukradł mi Cię jeszcze szybciej.

2194 wyświetlenia
40 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!