Menu
Gildia Pióra na Patronite

Los

Sponiewieranie mnie rani
obłuda i kłamstwo tli się
niesprawiedliwością

sczerniałe serce
niegdyś czyste jak łza
regeneruje się powoli

czym są uczucia?

Intencją rozbitej duszy
powietrzem pożądania
wnętrzem okrucieństwa

zagubiony w bajce
proszę o łaskę
swoją realność

Litości...

1482 wyświetlenia
23 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!