Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwyciężczyni

Sponiewierana przez marzenia
wyzuta z uczuć
zadowalająca świat
błakająca się bez celu
uciekająca przed odpowiedzialnością
skrycie śniąca o lepszym ładzie
mała, skromna, zagubiona
myślami w latach oddalona
zamknięta w podświadomości
kuląca się przed złem
sprzeciwiająca się temu, który ja stworzył
tak, ona...
ona zwycięży.

1955 wyświetleń
26 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!