Menu
Gildia Pióra na Patronite

i co dalej...

dwa światy tylko jedna brama
spokój w każdym następnym kroku
cisza niewdzięczna - nieskalana
serca spłoszone chłodem mroku

ten co przyczynił się bym był tu
a jednocześnie śmierć miał za nic
pozbawił mnie pierwotnych leków
tu nie odczuwam żadnych granic

i nic tu nie ma prócz powietrza
nasyconego twoim szeptem
wszystko jest prostsze gdy tu mieszkasz
emocje tuląc w proste wiersze

12 296 wyświetleń
150 tekstów
7 obserwujących
  • 2 October 2015, 07:01

    Krysta, Klara..., dziekuje.

    Body...., trochę mnie dziwi to o czym piszesz, bo ja w nic nie grałem.

    Pozdrawia wszystkich serdecznie.

  • 1 October 2015, 20:36

    Co może być po śmierci? Być może spotkanie duszy z tym, co najważniejsze dla naszego serca.
    Bardzo ładny wiersz, a temat zmusza do refleksji.

  • krysta

    1 October 2015, 15:42

    ciekawy wiersz...podoba się.
    pozdrawiam.
    :)