Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddaj !

Spójrz
Wczoraj pamiętałeś
I ja pamiętałam
Tych cyfr parę

Dzisiaj udaję
Zraniona pigwy maczetą
Że żoną jestem ...
Obsypana słodkością bzdur

Dlaczego trotuar
Tatuują w umysłach naszych
Ludzie ...Ci ...
Którym oddaliśmy lata tolerancji?

Hmmm ...
Bo noc czasami jest tylko fioletem zabarwiona
A jutro pocałunek przyjmiesz na usta
Myśląc...

.... nie mogę przestać wirować...,

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!