Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spójrz

Spójrz na góry,
na białe motyle,
spójrz na owce
i psa pastewnego.
Spójrz na ptaka
i na smoka ziejącego ogniem.

Nie widzisz tego?
To tylko chmury?

3933 wyświetlenia
22 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!