Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odległość

Spójrz mi głęboko w oczy,
a samo się potoczy.
Porzuć tęsknoty
wrzucając za płoty.
Wpadnij w me ramiona,
ponieważ łza jest za słona.
Daj się porwać chwilą,
bo jesteśmy oddzieleni milą,
lecz to nie jest dla mnie problemem
i oby nie był dla ciebie kłopotem,
by dalej być tak blisko,
gdy nawet jesteś w San Francisco.

2974 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!