Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żer.

Spójrz Mała
na mą duszę
duszę się
smucę

Co zrobiłaś
i jak żyłaś
myślisz na pokusę
plucia sobie w twarz się skuszę?

Masz rację
nie mów
kłam
oszukuj
łżyj
bo jeszcze pod Cię
splunę

Skowycz mu
i kwicz

Ja plunę.

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • onejka

    9 February 2014, 23:44

    ufff siła w tym jest i złość, i bezsilność jakaś...