Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiara

Spójrz jaki piękny jest świat więc spełniaj swoje marzenia.
Płyń w przestworzach tańcz na obłokach.
Wszystko może się zdarzyć uwierz w to.

Więc zamknij oczy i poczuj jak piękne jest życie.
A mgła radości Cię otuli
popłyniesz z nią do słońca jak Ikar na swych skrzydłach

Rozgrzejesz swoją miłość .
I nie upadniesz jak on tylko wzniesiesz się wyżej.
W pełni szczęścia bo wiara to Twój skarb.

Spójrz złota kula jest w Twych dłoniach.
Obejmij ją a zbierze Cię na drugi brzeg.
Gdzie motyle tańczą wśród kwiatowych łąk.

A między nimi jesteś Ty poczuj to.
Bierz garściami co szczęście Ci daje
I mocno wierz że to wszystko możesz mieć.

27 427 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    30 March 2012, 18:21

    Też tak myślę Aneczko.Pozdrawiam Cię serdecznie:))

  • aloya

    30 March 2012, 16:24

    Tak, Aniu Piękny wiersz i taki prawdziwy , rozmyśliłam się nad nim
    ."Na wietrze tańczy milion róż,
    A w sercach kwitnie szczęścia żar."
    Wszystko jest w zasięgu ręki ale "kto tylko miłość w sercu ma"taką prawdziwą i szczerą zdobędzie to.
    A na świecie jest coraz mniej tej prawdziwej szczerej i czystej miłości.
    Pozdrawiam Cię Aniu:))