Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lustro

Spojrzę w lustro widzę piękno i bóstwo
Spojrzę w lustro widzę mnóstwo
Spojrzę w lustro widzę to samo
Co przed chwilą samo mi się napisało

12 770 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
  • 4 October 2017, 12:01

    niestety zamknięte

  • silvershadow

    4 October 2017, 08:40

    órocze

  • 4 October 2017, 08:23

    Narcystyczna miniaturka
    niechaj spojrzy obok
    perspektywa doda jej refleksji
    na potrzeby cebulki przemarzniętej
    której w porę nie zabrali z grządki
    jesienią .
    może byli zajęci
    zbiorami pod lasem
    u krzywdy sąsiada

  • marka

    3 October 2017, 23:49

    Ciekawe, taka krótka refleksja...