Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spojrzenie wstecz w przeszłość
wspomnienia tykają bycia we dwoje
spojrzenie naprzód w naszą samotność
nadzieja na lepszy czas
jasny blask zapomnienia
a przed lustrem...moja smutna twarz.

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!