Menu
Gildia Pióra na Patronite

księżyc

Spojrzenie skierowałem na księżyc
Srebrna tarcza pomiędzy pyłem gwiazd
Wtulony w Ciebie podziwiam go
Odbija się w Twych oczach
I teraz nie wiem gdzie jest piękniejszy
Na niebie
Czy tu
Przed mymi oczyma

5193 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!