Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość jest

spojrzeniem
rzuconym z czułością-
nadzieją w niebycie

pachnącą kromką chleba
na głód z pragnień i marzeń

snem bez snu tak oczywistym

zapachem spełnienia
w doznaniach euforią-
wykrzyczaną

słowem w milczeniu
wypowiedzianym sercem

5437 wyświetleń
25 tekstów
13 obserwujących
  • 30 June 2014, 09:44

    dziś od rana lekko zamglony:)

  • Xavier.

    30 June 2014, 09:43

    Spostrzegam przenikliwy wzrok;)

  • 30 June 2014, 09:41

    mój wzrok czułość zatrzymała:)

  • Xavier.

    30 June 2014, 09:37

    Pięknie dziękuję Basiu..
    Życzę miłego dnia;)

  • Xavier.

    29 June 2014, 19:56

    Serdecznie dziękuję Natalio...
    Pozdrawiam miło;)

  • Janya

    28 June 2014, 18:12

    Jak zawsze wiersz piękny .. Pozdrawia Xav ..

  • Xavier.

    28 June 2014, 13:20

    Serdecznie dziękuję...
    Pozdrawiam weekendowo;)

  • Naja

    27 June 2014, 22:38

    ...Taka jest...

    Pozdrawiam serdecznie :-)))

  • misiek45

    26 June 2014, 19:05

    Też pięknie o miłości ...pozdrawiam milutko Xavier :)

  • krysta

    25 June 2014, 21:06

    Pięknie o miłości , która ludziom daję energię do życia...

    Pozdrawiam Xavier.