Menu
Gildia Pióra na Patronite

Incognito

spojrzenia lamp
zabierają czerń nocy
i gwiazdy oślepłe mrużą powieki
odebrany azymut

jak odnaleźć drogę
gdy mgła przysiada ciężko
bez przecieku światła
cienie mokną przytulone

na zewnątrz przeciąg

kolejny raz cierpi się incognito

53 614 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    2 May 2011, 23:26

    a ja whisky
    pięknie Cię natchnęło, już nie mogę się doczekać na dalszy ciąg

    na zdrowie
    przed odchodnym

  • Nika789

    2 May 2011, 21:47

    cierpimy
    sami zgięci we dwoje
    bo to noc przełamuje
    nas i konwenanse

    napiłabym się koniaku na odchodne
    i samotne

    Natchnęło mnie Dario.