Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spojrzałem dziś
na moje marzenie...
stałaś
cała w bieli
Twój uśmiech
odbijał sie w moich oczach
a Twoje włosy oplotły się wokół mej twarzy
słowa...
słowa na naszych ustach zamarły
delikatnym pocałunkiem
zawirował mój świat
Twój szept
obezwładnił moją duszę
w przytuleniu
odkryłem moją przyszłość

43 336 wyświetleń
304 teksty
260 obserwujących
  • NIEobliczalna

    1 April 2011, 19:22

    " w przytuleniu
    odkryłem moją przyszłość "

    aj piękne ...

    Twoje wiersze, takie wspaniałe,
    słowa ujmujące .!

    pozdrawiam.!

  • Voyage

    13 February 2011, 15:33

    Dzięki..;)

  • 13 February 2011, 00:48

    Pięknie ubierasz w słowa...swoje uczucia.. :)
    Ode mnie +

    Pozdrawiam serdecznie.

  • Nika789

    11 February 2011, 17:32

    bardzo się cieszę ;) miło słyszeć takie ciepłe słowa.
    p.s. ależ Ci zazdroszczę ! ja też uwielbiam podróże, druga pasja zaraz po poezji i fotografii, choć czasu brak. Inspirujących podróży zatem ! czekam na kolejne perełki Twoje : )

  • Voyage

    11 February 2011, 17:24

    No cóż, zbyt dużo podróżuję, ehhh...;)

    Niko,do Ciebie zaglądam często i z lubością...;)

    Pozdrawiam ciepło...;)

  • Nika789

    11 February 2011, 17:21

    dawno Cię nie było. miło znów "widzieć" : )
    wiersz przepiękny : )pozdrawiam.

  • Voyage

    11 February 2011, 17:15

    Co racja, to racja, dzięki...;)

  • Voyage

    11 February 2011, 15:55

    Dzięki wielkie za takie motywujące komentarze,
    i chyba nie zdradzę sekretu, jeśli wspaniała kobieta jest NATCHNIENIEM..
    cudowna kobieta, inaczej pisać się nie da..ehhh...;)

    Pozdro ciepłe...;)

  • Voyage

    11 February 2011, 15:27

    Aguś, toż to marzenie, ale dzięki za plusika aniołku...;)