Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy

Spojrzałam ludziom w oczy.
Znalazłam młodość, starość i cierpienie
beznadzieję, smutek i zwątpienie
radość, czasami szczerość
lecz w większości,
Pustkę i znudzenie.
Weszłam głębiej,
szukając miłości,
Lecz jedyne, co ujrzałam,
to niepewność.

15 367 wyświetleń
76 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!