Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Spoglądam w dal, widzę jabłko
z czasem czerwienieje na słońcu
pielęgnowane sokami życia
z zamiarem upadku w nieznane
tonie w czasie nieprzejednane z teraz
Jest tu czy go nie ma ?
przytomnieje, dostrzegam lustro,
a w nim postać...
Jest tu czy jej nie ma ?

15 885 wyświetleń
92 teksty
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!