Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedna z wielu

Splot naszych rąk, nóg,
ciał wiosenna orkiestra.
Magiczna cisza w kakofonii
odgłosów twego serca.

Pewność, niepewność
drżenie rąk, ponownych spotkań
nadzieja pożegnań.

Każda definicja miłości jest dobra,
żadna nie jest kompletna

2877 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!