Menu
Gildia Pióra na Patronite

Splecione dłonie
Oczy w Ciebie wpatrzone
Odważne myśli moje
Tobą wypełnione
Smutne serce stęsknione
Czas wspomnień

...inspirowane chwilą.... 14.06.2015

றiℓℓ...

18 438 wyświetleń
155 tekstów
44 obserwujących
  • mill

    16 June 2015, 21:06

    .....dziękuję ;)...

  • 16 June 2015, 21:03

    Wspomnienia i tesknota. Ta para zawsze idzie za rękę...
    Ładnie;)

  • mill

    15 June 2015, 23:12

    ...gulitka również dziękuję za miłe odwiedziny ;)....

  • mill

    15 June 2015, 23:12

    ....dziękuję malutka za Twoje ciepła słowa *....

  • giulietka

    15 June 2015, 21:14

    chwilą, która trwa, czasem wieki całe...

  • Malusia_035

    15 June 2015, 11:48

    bardzo ładny wiersz Milluś ,przepełniony tęsknotą ale również ciepłymi uczuciami :)

    Pozdrawiam Cieplutko :))*

  • mill

    15 June 2015, 06:58

    ....witaj Krysiu...dziękuję...;)....

  • krysta

    15 June 2015, 06:29

    czasem nachodzą wspomnienia, nawet jeśli miłe to smutek gości...
    bardzo ładnie...
    dzień dobry Hann :)