Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezkres

śpisz
w ciszy
bezkresnego mroku

krwawiącej duszy

nie łkam
to było kiedyś
nie przeklinam
świat jest okrutny

kilka słów
na skrawku pożółkłym
i zdjęcie

z uśmiechem

159 501 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Cris

    16 February 2017, 21:21

    myślę, że ten uśmiech ukojeniem...ładnie