Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje prywatne niebo

Śpisz
Cichutko oddychasz
Pogrążony w swym śnie
Daleko od świata
Lecz tak blisko mnie
Leżę obok ciebie
I tak myślę sobie,
że czuję się niczym anioł
w swym własnym niebie
przypatrując się tobie.
Cały mój świat
od teraz mam przy sobie
Tak bardzo Cię kocham
nic z tym nie zrobię
I już sobie nie wyobrażam
życia osobno
życia bez ciebie
życia jako samotność.
Kładę się spać szczęśliwa
i już nie wyczekuję,
nie tęsknię i się nie łudzę
Z uśmiechem na ustach zasypiam.
Wiem, że w twych ramionach
się obudzę.

2955 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
  • Lilliana

    4 February 2016, 00:56

    Bardzo ładny wiersz, pozdrawiam :)

  • Cris

    3 February 2016, 23:59

    życzę niech szczęście trwa i trwa... ;)