Menu
Gildia Pióra na Patronite

Matematycznie ...

Spijam z Twych ust
nektar zdrady
sporządzony z liczb urojonych

Obliczam rachunek
prawdopodobieństwa
na osi wierności

Wytrąciłeś mnie
z kontekstu
uczuć chcianych i niechcianych

Prosta matematyka
kwarantanną ciszy
ludzkich sumień

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • .Rodia

    18 May 2018, 18:43

    ble ble

  • 18 May 2018, 10:04

    Dziękuję za wszystkie słowa.
    @Rodia zdecydowanie oksymoron, pewna gra słów. W poezji wszystkie chwyty dozowolone ;-)

  • .Rodia

    16 May 2018, 20:06

    też brzmi choro

  • szpiek

    16 May 2018, 17:25

    * zdradzanym

  • szpiek

    16 May 2018, 16:18

    To zależy czy się zdradza, czy jest się zdradzam

  • .Rodia

    16 May 2018, 16:00

    Spijam z Twych ust
    nektar zdrady -

    trudno mi sobie to wyobrazić o co w tym chodzi?
    naktar zdrady - oksymoron? jakieś sadomaso chyba

  • kati75

    16 May 2018, 08:38

    i teraz ma wystawiony rachunek sumienia;)))))jak zawsze wszystko przemyślane i świetne!!!pozdrawiam :-))))

  • Malusia_035

    15 May 2018, 09:38

    świetna gra słów :)

    Pozdrawiam :)

  • szpiek

    14 May 2018, 15:03

    Matematyka stosowana