Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Chyba Zbyt Wolno...

...spijałem Cię
z brzegów Twojej duszy
miast zachłysnąć się Twym gorącem

Gdzie teraz jesteś
kiedy pragnę ogrzać zmarznięte palce
Twoje, moje
naszymi dłońmi wzajemnie

Gdzie teraz jesteś
gdy pragnę ogrzać zmarznięte serca
Twoje i moje
naszymi szeptami wzajemnie

...spijałem Cię
z brzegów Twojej duszy
tam gdzie byłaś najchłodniejsza

Przepraszam
Ciebie, mnie
cały świat

81 771 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!