Menu
Gildia Pióra na Patronite

Victoria Falls

Śpiew o Victorii
Woda pożerana przez mgłę
Szmer chmur, szum...
Tego co najpiękniejsze
Natury, która wciąż ma dzikie serce
I nie ugaszą jej żywiołów
Nawet wody piekielne

Wszystko ma swój bieg jak rzeka
Wszystko biegnie w kroków takt
Czasem trzeba w dół spaść
By wznieść się ponad świat

Pamięć o kruchości
Zapomnienie o skałach za nami
Raniliśmy stopy
By dziś okrasić je liliami.

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!