Menu
Gildia Pióra na Patronite

pożegnanie

śpiewałaś mi
mówiłaś
szeptem
zapachem porannej kawy

o miłości

ciepłem dłoni
dotykiem
zielonych oczu błyskiem
uśmiechem

bez słów

oglądam film
bez głosu
bo zbyt boli

to sen
niespokojny

jak co noc
pożegnanie

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 18 February 2013, 21:35

    dziękuję Wam ...

  • Pechowa_

    18 February 2013, 19:00

    Przepiękny smutny choć wiersz...

  • 18 February 2013, 18:04

    Wyjątkowy wiersz. Pełen smutku i żalu. ... pełen miłości.

  • UniiQuue

    18 February 2013, 17:59

    tak dźwięcznie i lekko brzmi ;)

  • słoneczniki

    18 February 2013, 17:44

    Piękny wiersz