Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapominając o niebie, co odbija się w mętnej wodzie

śpieszę się do odejść
by tęsknota mogła szybciej zwiotczeć
nie nazywać z imienia
kałuży zieleni tamtego nieba

przecież przyjdą inne

dla których stracę równowagę
w najważniejszym momencie

oślepi słońce

znasz to uczucie
kiedy mrużysz oczy
i dalej nic nie widzisz

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!