Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spierzchnięte usta
wołają o wodę

spokojnie
spokojnie

wszędobylski ból
znów usiadł koło mnie
chce rozmawiać
więc

spokojnie
spokojnie

wyszłam stamtąd
nie domknęłam drzwi
słyszałam szczęście
przez szpare sączyła się smuga
szczęścia
nie mogłam wrócić

spokojnie
spokojnie

1761 wyświetleń
24 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!