Menu
Gildia Pióra na Patronite

beznadziejnik

Spierzchną mi usta na wiór
Ze strachu
Spalę mosty, stawię mur

Schowam się dalej w tyle
Na zawsze
Utknę w prochu i pyle

Może zaleją mnie łzy
Albo pot
Albo wódka, nawet trzy

6288 wyświetleń
59 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    26 June 2014, 00:08

    A co ? ktoś powiedział coś nieprzyjemnego ?