Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niedorzeczna miłość ...

Specyficzna niebezpieczna
niemożliwa lecz konieczna
miłość bywa niedorzeczna
smutek radość gniew i łzy
przemieszane z nocą dni
myślą bywam tam gdzie Ty
gdzie uciekasz powiedz mi
raz tu jesteś raz Cię nie ma
raz jak jawa raz marzenia
co powodem tej zmienności
zastanawiam ciągle się
czy się boisz swej miłości
czy po prostu zwodzisz mnie
Mam już dość idź stąd wyjdź
żadnych słów nie mów mi
tylko zamknij dobrze drzwi
nie pozwolę na to Ci
Teraz jestem czuję wiem
Już za późno koniec NIE !!!
Już nie wracaj odwróć się
Idź przed siebie nie ma mnie...
Zapamiętaj NIE MA MNIE !!!

1201 wyświetleń
16 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!