Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dylemat

Spadły już liście
Kiedyś byłaś jedyną
Lecz czas się zmienił

Jesień już upłynęła
Sam nie wiem kiedy i jak

Przybyła inna
Ta zima mnie zmieniła
Samotny ten świat

A teraz jestem tutaj
Błądząc po niej myślami

21 860 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
  • to_tylko_łzy

    1 November 2015, 21:46

    Tak rzadko coś dodajesz, że aż smutek serce ściska.
    Chciałabym móc Cię więcej czytać :D