Menu
Gildia Pióra na Patronite

Boję się śmierci.

Spadło na mnie światło świtu,
a ja poczułam ulgę,
że mogę zobaczyć ściany.
Blask rozbił wizję śmierciocieni,
a ja znów mogłam oddychać.
Nadszedł nowy dzień,
a ja wciąż bałam się nocy.
Nie chciałam odchodzić
ale być obecna w sobie.

3354 wyświetlenia
35 tekstów
3 obserwujących