Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spadanie

Spadam w dół jak krople w deszczu,
Schowane już teraz, to co było na wierzchu
Zraniłem się, próbując nowego,
Byłem o krok od celu. I co z tego?
Życie zmieniło swój tor, teraz kieruje się ku...
Bardzo nisko... I brakuje tam tchu.

15 093 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!