Menu
Gildia Pióra na Patronite

istnienie ?

spadałem w dół
bez dna studnia
krzyk umierał
nim zdążył się narodzić

nicość

nicość pogrążała mnie
w szalonym tempie
spadania bez końca
bez początku

lekkość

lekkość niebytu
zawieszonego w próżni
i nagła myśl
pytania o sens istnienia
dla niego samego

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!