Menu
Gildia Pióra na Patronite

nić

spaceruj
mnie
dreszczem

świat
marzeń
wydobywając

odbiciem
pomiędzy
rzęsami

zapuszczając korzenie

1588 wyświetleń
11 tekstów
3 obserwujących
  • Cris

    9 December 2015, 07:44

    bardzo ładne wersy...

    :)

  • 8 December 2015, 17:20

    piękne, pozdrawiam.