Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje banialuki

Spacerujesz wśród gęstwiny myśli moich
Błądzisz, a to ja nie umiem się odnaleźć
Przechadzasz się godzinami
Jednak to w nocy gościsz najczęściej

Taka jest moja samotnia...

Lecz czasem wędrowcze gdy
naprawdę odwiedzasz mnie
Spacery są jeszcze wspanialsze
Twoje palce przechadzają się po moim ciele
Twoje usta odkrywają nowych miejsc wiele
A oddech smagający po szyi
utula mnie do snu

Przychodź jak najczęściej...

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!