Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lędzwia

Spacerujesz po mnie wzrokiem
Masz takie głodne oczy
Znam to spojrzenie
Jest jak powrót do domu w deszczowy dzień

Trzepot moich rzęs ogłusza Twoje wargi
Czuję Twój dotyk na swoich lędźwiach
Masz takie zimne dłonie
Twoje palce przemierzają dawno przetarte szlaki

Będąc pyłem pod Twym paznokciem
Zwjam się w kokon obaw
Moje włosy lubią gdy je smakujesz
Wchłaniasz się w moje ciało jak balsam

Byłam Twoją zagadką a Ty nadal jesteś moim rozwiązaniem

2578 wyświetleń
33 teksty
13 obserwujących
  • Piłkareczka*

    3 August 2010, 07:36

    Taki inny i taki na plus :) +

  • awatar

    2 August 2010, 17:26

    ma wyraz i okruchy +, /takie długie wersy może lepiej połamać i literówki poprawić i coś z tym przecinkiem ?/