Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie nazwę

Spacerowałem przez morza naszych lat
witryny odbić mew, pól , traw
niczego nie brakowało nam
chcielibyśmy więcej
nie potrzebujemy już

proszę przyjdź
bądź mi nad ranem
dopóty ujrzę cię niczyją
nie moją nawet

wejdź
nie pukaj
przywitaj się lub odwrotnie mi zarzuć
wtem cofnę dwa kroki | spojrzę jeszcze przelotnie |
i powrócę do tego
do czego najbardziej mnie nauczyłaś

499 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących
  • fyrfle

    1 September 2015, 21:54

    Lubię Twój spacer.

  • Breath...

    31 August 2015, 22:23

    Bardzo dobry wiersz. :)

  • Mateusz Nisztuk

    4 July 2015, 22:45

    @sosenka Wyobraziłem to sobie . Ciekawe spostrzeżenie ;)