Menu
Gildia Pióra na Patronite

śpiew Syren

sny
kilka okrutnych okruchów
nocy koszmary
zlewające się
w niemy film

krzyczę !

nikt mnie nie słyszy
zamknięty w klatce obłędu
odpływam
na okruchu szkła
tam gdzie Styks kończy bieg

sny
koszmary nocy
tonę w nich
bezkresnej czerni otchłani
mamiony śpiewem
Syren ...

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • marka

    25 July 2013, 08:33

    To jest jak taki sen, obraz ciekawy.

  • czarna mamba

    24 July 2013, 23:11

    zauroczylam sie :)